کاشت مژه

۱. اکستنشن‌های نیمه‌دائمی با مژه‌ مصنوعی‌های نواری یا دانه‌ای موقتی خیلی فرق دارند

اکستنشن‌های نیمه‌دائمی باید دانه‌دانه و با دست توسط مژه‌کار (کارشناس انجام کاشت مژه) روی مژه‌های طبیعی چسبانده شوند. این نوع کاشت مژه درصورت مراقبت کافی حدود ۶ تا ۸ هفته دوام دارد و تا زمانی که مژه‌ی طبیعی خودتان نریزد، روی مژه باقی می‌ماند.

۲. اکستنشن‌های مژه انواع مختلفی دارند و هرکسی باید گزینه‌ی مناسب خودش را انتخاب کند

وقتی تصمیم به کاشت مژه گرفتید، باید تصمیمات دیگری هم به‌دنبالش بگیرید:

برای اینکه به نتیجه‌ی دلخواه برسید، همان ابتدای کار عکس مدل مدنظرتان را نشان بدهید تا مژه‌کار بهتر بتواند در تصمیم‌گیری راهنمایی‌تان کند.

۳. برای اکستنشن‌های بلندتر به تعداد مژه‌های بیشتری نیاز است

اگر مژه‌های خیلی بلندی می‌پسندید باید تعداد مژه‌های بیشتری بکارید، چراکه اکستنشن‌های بلند درصورت تعداد کم خیلی پراکنده و خلوت به‌نظر می‌رسند و حتی از مژه‌های طبیعی‌تان هم کم‌حجم‌تر جلوه خواهند کرد.

۴. تا ۱۲ ساعت نباید به صورت‌تان آب بزنید

پس از کاشت مژه حداقل تا ۱۲ ساعت نباید به صورت‌تان آب بزنید تا چسب‌ها خوب خشک شوند. عرق کردن و اشک‌ ریختن، شنا و صورت‌شستن هم ممنوع! اگر چسب مژه خوب خشک نشود، ممکن است حل شود و به داخل چشم راه پیدا کند یا درصورت بالابودن دمای بدن تبخیر شود و سوزش و قرمزی چشم را به‌دنبال داشته باشد.

۵. کاشت مژه و ترمیم آن در درازمدت اقدامی هزینه‌ بر است

با اکستنشن مژه‌ همیشه طوری به‌نظر می‌رسید که انگار ریمل زده‌اید. شاید پیش خودتان فکر کنید که چون نیازی نیست روی مژه‌های اکستنشن ریمل بزنید (ریمل به اکستنشن‌ مژه آسیب می‌زند)، پس با کاشت مژه از هزینه‌های لوازم آرایشی‌تان کم می‌شود.چراکه اکستنشن‌ها روی مژه‌های طبیعی چسبانده می‌شوند و وقتی مژه‌های طبیعی‌تان بلند شوند و بریزند باید دوباره به مژه‌کار مراجعه کنید تا جای اکستنشن‌های خالی را برای‌تان پر کند. البته هزینه‌ی ترمیم به تعداد مژه‌هایی که کاشته می‌شوند بستگی دارد.

نکته‌ی دیگر اینکه هرچه موعد ترمیم را عقب بیندازید اکستنشن‌های بیشتری می‌ریزند و درنتیجه برای ترمیم به کاشت مژه‌های بیشتری نیاز خواهید داشت و این یعنی افزایش هزینه‌ی ترمیم. این را هم بدانید وقتی تعداد اکستنشن‌ها خیلی کم شوند، برخی مژه‌کارها دیگر کار ترمیم انجام نمی‌دهند و درعوض توصیه می‌کنند که چند اکستنشن باقی‌مانده را با حلال ویژه‌ی چسب بردارند و یک کاشت جدید برای‌تان انجام بدهند.

۶. با اکستنشن مژه دیگر نیازی نیست که همیشه آرایش چشم داشته باشید

گفتیم که با اکستنشن مژه طوری به‌نظر می‌رسید که انگار ریمل زده‌اید. اما جالب است بدانید که ردیف کاشت اکستنشن‌ها حالتی از خط چشم هم ایجاد می‌کند و به‌همین‌خاطر با کاشت مژه بدون خط چشم نیز چشمانی زیبا خواهید داشت. در وقت‌تان هم برای آرایش چشم‌ صرفه‌جویی می‌شود.

۷. با اکستنشن مژه کشیدن خط چشم سخت‌تر می‌شود

تراکم و فر زیاد مژه‌های اکستنشن ممکن است جلوی دیدتان را برای کشیدن خط چشم بگیرد و درنتیجه نتوانید پشت پلک‌تان را خوب ببینید. از طرفی پاک‌کردن خط چشم هم خودش مسئله‌ای است. ازآنجاکه مالیدن چشم‌ها باعث شل‌شدن و ریزش مژه‌های طبیعی می‌شود، ممکن است موقع پاک‌کردن آرایش چشم‌، به‌ویژه با آرایش پاک‌کن‌های پایه‌روغنی، اکستنشن‌هایتان کنده شوند یا چسب‌شان در آرایش‌ پاک‌کن حل شود. بنابراین اگر اصرار به کشیدن خط چشم دارید، برای پاک کردنش از پدهای آرایش‌ پاک کن فاقد چربی استفاده کنید و پد را خیلی آرام به‌سمت پایین بکشید.

بیماری چشمی پس از کاشت مژه گاهی بر اثر عفونت‌های باکتریایی به‌وجود می‌آید. یکی از دلایل ابتلا به عفونت های چشمی پس از کاشت مژه این است که مژه‌کار باید با بدون دستکش کارش را انجام دهد و همین مسئله می‌تواند احتمال انتقال عفونت‌ را افزایش دهد (پوشیدن دستکش در مژه‌کاری مانع انجام کار می‌شود). عفونت ممکن است از راه‌های دیگری هم منتقل شود. مثلا شاید خود اکستنشن‌ها آلوده باشند. این احتمال هم وجود دارد که عفونت از دست خودتان بر اثر مالش چشم‌ها منتقل شود. خلاصه عفونت از هر راهی که منتقل شده باشد، احتمالا دکتر برای‌تان قطره‌ی چشمی آنتی‌بیوتیکی یا داروهای دیگر تجویز خواهد کرد

برای کاهش خطر ابتلا به عفونت‌های چشمی مژه‌کارها باید موارد زیر را رعایت کنند:

شستن دست‌ها قبل از شروع کار؛

پوشیدن ماسک؛

استفاده از روبالشی‌های بهداشتی؛

استریل‌کردن موچین‌ها؛

استفاده از برس‌های مژه‌ی یک‌بارمصرف.

ضمنا توجه داشته باشید که چشم برخی افراد به کاشت مژه واکنش نشان می‌دهد. براساس یک نظرسنجی آنلاین در ژاپن، تعداد کمی از افرادی که تجربه‌ی کاشت مژه داشتند اعلام کردند که پس از انجام اکستنشن به واکنش‌هایی همچون قرمزی، سوزش، خارش و تورم پلک دچار شدند. چنین واکنش‌هایی ممکن است بر اثر مواد محرک موجود در چسب‌ مژه همچون فرمالدهید ایجاد شوند. بنابراین بهتر است که کاشت مژه را فقط در سالن‌هایی انجام بدهید که از مواد استاندارد و چسب‌های فاقد مواد محرک استفاده می‌کنند.

وقتی برای مشاوره‌ی کاشت مژه می‌روید، حتما درمورد اینکه از چه چسبی استفاده خواهد شد، سؤال کنید. چسب‌های حاوی بوتیل‌سیانو‌اکریلات و اوکتیل‌سیانواکریلات می‌توانند گزینه‌های خوبی باشند، چون هم وقتی خشک می‌شوند انعطاف‌پذیرند و هم به‌طور کلی نسبت به سایر چسب‌ها کمتر سمی هستند.

بنابراین اگر پس از کاشت مژه علائم غیرطبیعی داشتید، بهتر است به مژه‌کارتان رجوع کنید تا اکستنشن‌هایتان را بردارد. با وجود اکستنشن‌ها شاید برای پزشک تشخیص اینکه علائم‌تان ناشی از عفونت باکتریایی یا آلرژی یا ترکیب هر دوی اینهاست سخت باشد، اما با برداشتن اکستنشن‌ها علت مشکل‌تان سریع‌تر مشخص خواهد شد.

۹. اکستنشن مژه نباید باعث شکستن مژه‌های طبیعی شود

اکستنشن مژه نباید باعث شکستن مژه‌های طبیعی خودتان شود، مگر اینکه مژه‌کار مژه‌های نازک و شکننده‌تان را با اکستنشن‌های زیاد سنگین کند!

به‌هرحال اگر تصمیم به کاشت مژه دارید، حتما این کار را نزد مژه‌کاری حرفه‌ای و در سالن‌های بهداشتی انجام بدهید و همچنین اطمینان حاصل کنید که از اکستنشن و چسب استاندارد و باکیفیت

فرم تماس باما